Forum for questions, problems, comments, and suggestions related to OE Companion, the add-on for QuickBooks Online Edition.

Links
OE Companion
QuickBooks Online

Roma drakt Den første runden av vennlig kamp mellom Persija Jak

Fotballdrakter Den første runden av vennlig kamp mellom Persija Jakarta vs Ajax Amsterdam endte for den nederlandske laget fordel. Hadde overlevd angrepet i 15 minutter tidlig, må Persija bli savnet to mål siden det minuttet. Å spille i SUGBK deltok av tusenvis av The Jaks som støtter støtte, den første muligheten var til stede for Persija gjennom Rahmat Afandi s topptekst i tredje minutt, dessverre fortsatt svakt for Ajax målvakt. Ajax som bruker en 4-3-3-formasjon, er mer truende fra vingsiden for å dra nytte av Persias spillere. Men disipplinjen til forsvarslinjen Beny Dolo s lag gjorde det nederlandske laget vanskelig i de tidlige minuttene. Inntil tiende minutt hadde Franck de Boers fosterbarn problemer med å bryte gjennom vedvarende taktikk. Flere muligheter fra Lucas Andersen og Sheraldo Becker klarte ikke å juventus drakt møte mål. I det femtende minuttet ser det ut til å være siste gang Persija motstår angrep av Ajax. Årsaken er at i dette minuttet ajax-spiller Lucas Andersen målvakt andrytani målvakt etter sitt glatte samarbeid med Lerin Duarte mislyktes i halau Persija rearguard. Lett nummererte 16-spilleren scoret åpningsmålet. Etter å ha scoret et mål, går Champions League 2014 Eredivisie straks på gassen og er praktisk å være. Et minutt senere la Andersen barcelona drakt nesten mål, hvis skuddet hans ikke avviket over tverrstangen. Minutter til tyve GBK stadioner rommet igjen. Ajax scoret igjen gjennom forsvareren Mike Van Der Hoorst etter fremover fotballkanten Thulani Serero. 2-0 for tidligere Luis Suarezs klubb. Etter det andre målet, virket Ajax ikke fornøyd. Dutch club er igjen låst opp forsvaret av Persija. Når det gjelder Persija selv, slipper bare av og til avlet for streikerne Rahmat Affandi og Ivan Bosnjak som sjelden kan ballen. På samme måte sjanser Bosnjak i den 40. minutt som igjen forstyrret Duarte. Kan momentumet gjenutnyttes Persija gjennom Ramdani Lestaluhu akselerasjon som resulterte i et frispark, dessverre må innsatsen for å ønske seg velkommen ballen føres av et brudd som mislyktes igjen. Trener Beni Dolo satt inn Habib Bamogo for å erstatte 3ahmat Afandi som ikke klarte å utvikle, dessverre var det det samme fordi angriperen også sjelden fikk ballen. Inntil første omgang var over, klarte Macan Kemayoran ikke å score roma drakt et mål, slik at halvparten av kampen ble den nederlandske klubben. MaricelaV fotballdrakter KelleyFel  MarleneSh maglie calcio bambino FionaBlak  BradlyWet Billige Fodboldtrojer RonaldFaj  AlphonsoD maglie calcio poco prezzo VelvaEllz  Maryellen fotbollstr�jor barn CorrineBl  ArleenCar fotballdrakter LeroyRohd