Forum for questions, problems, comments, and suggestions related to OE Companion, the add-on for QuickBooks Online Edition.

Links
OE Companion
QuickBooks Online

Arsenal tröjor Schalke och Ajax avancerade till Europa League m

Manchester City Fotbollskläder Barn Schalke och Ajax avancerade till Europa League med utfall i sina gruppspel på torsdagen. Ajax försäkrade sig om kvalifikation från Grupp G med en 3-2 seger mot Celta Vigo i Amsterdam, vilket innebar en sen uppkomst från spanjorerna, som nu är nivå med Standard Liège efter deras 3-0-seger på Panathinaikos. Schalkes 2-0-seger mot Krasnodar lämnade den tyska klubben sex poäng klart överst i Grupp I, medan Red Bull Salzburg höll sina förhoppningar levande efter att ha vunnit 2-0 i Nice. På andra ställen slogs irländsk mästare Dundalk i 2-1 på grupp D-ledarna Zenit St Petersburg. Giuliano satte den ryska Arsenal Tröja klubben framför i den 41: e minuten, men Daryl Horgons mål - efter en snabb kontring - nådde upp i 52: e minuten. Zenit behöll dock sin 100% rekord när Giuliano, brasilianen, gjorde igen med 22 minuter kvar och de har också kvalificerat sig för de senaste 32. Spelet mellan Maccabi Tel-Aviv och AZ Alkmaar slutade ojämn, vilket betyder att Dundalk behåller andra platsen i bordet. Aritz Aduriz gjorde Liverpool Tröja alla fem av sitt lags mål när Athletic Bilbao slog Genk 5-3 för att öppna kvalificeringen i Grupp F, försvarsmakten fullföljde sin imponerande drag i stopptiden med en hat-rick på straff. Med två straff sätter Aduriz sin sida 3-1 upp i pausen. Den belgiska klubben stängde inom en, men Aduriz gjorde sin fjärde och omvandlade sedan sin tredje straff. Sassuolo är fortfarande toppen efter att de drog 2-2 hemma mot Rapid Vienna, som gjorde en sen utjämning - men nu är alla fyra lagen separerade med bara en poäng. Roma vann 4-2 i Österrike Wien med två från den tidigare Manchester City-anfallaren Edin Dzeko för att klättra upp till grupp E, och den andra slipsen slutade 1-1 mellan Astra Giurgiu och Viktoria Plzen. Apoel Nicosia ledde Grupp B efter att den cypriotiska klubben slog den schweiziska sidan Young Boys 1-0 och Olympiakos drog 1-1 bort till FC Astana. Anderlecht dödade Mainz 6-1 i Grupp C, där det franska laget Saint-Etienne fortsatte sin kvalifikation push med en 2-1 seger i Qabala, som ännu inte har registrerat en poäng. Shakhtar Donetsk sprang ut 5-3 vinnare i Gent för att säkra en plats under de senaste 32 som Group H-vinnare. Sporting Braga slog Konyaspor 3-1 i en match som såg båda sidorna har en spelare avstängd. Fiorentina slog Slovan Liberec 3-0 till topp Group J, och Qarabag säkrade en 1-0 seger på PAOK Salonika. I grupp L flyttade den turkiska sidan Osmanlispor framför Villarreal på toppen med en 2-1-seger på El Madrigal, medan Zürich och Steaua Bukarest spelade ut en goallessritning. Manchester Uniteds problem fortsatte med ett 2-1 nederlag vid Fenerbahce som lämnar kvalifikation ut ur Grupp A i balans för José Mourinhos sida. Den turkiska sidan tog ledningen inuti två minuter med en överhuvudspark från Moussa Sow och Jeremain Lens curled i en frispark på timmen för att fördubbla deras ledning med Wayne Rooney som poängterar en sen tröst. Efter Feyenoords 1-1-rubbning i Zarya Lugansk slutade den nederländska klubben med 10 män efter att Eric Botteghin skickades ut för två gula kort på en minut. United är tredje i bordet, en poäng bakom ledarna Fenerbahce och laget från Rotterdam. Southampton säkrade en 2-1 seger mot Internazionale för att stanna på kurs för att nå de sista 32 av Group K. Inter, som slog huvudtränaren Frank de Boer i uppkörningen till slipset, gick vidare i 33 minuter genom sin kapten, Mauro Icardi. Virgil van Dijk utjämnade i 64 minuter innan ett lågt kors från Tadic avböjdes av Yuto Nagatomo och in i internetets tak. Southampton har sju poäng från fyra matcher och kommer att säkra en plats i knockout-scenen om de kan säkra Bayern Munche Tröja seger hos ledare Sparta Prague, som slog Hapoel Beer Sheva 2-0. GeorginaU [url=http://tynedalegreenparty.org/forum/index.php?topic=12285.0]fu�balltrikots kinder[/url] AnneAmiet  LoganJapa [url=http://poly-chem.org/?option=com_k2jor[/url] Charolett  RudolfNuz [url=http://www.visum.cc/UserProfile/tabid/61/userId/91025/Default.aspx]maglie calcio[/url] EstellaCu