Forum for questions, problems, comments, and suggestions related to OE Companion, the add-on for QuickBooks Online Edition.

Links
OE Companion
QuickBooks Online

Arsenal drakt Avram Grants side klarte ikke å ta sin sjanse mot

Everton drakt Avram Grants side klarte ikke å ta sin sjanse mot Mosambik. Ghana ble igjen for å savne sjansene da de ble holdt. 0 Gruppe H-tegning av en Mosambikisk side som fikk sitt første poeng i kvalifiseringskampanjen. Aston Villa-angriperen Jordan Ayew klarte ikke å konvertere en nærbilde-mulighet for Avram Grants gruppeledere da spillet nærmet Chelsea drakt seg de siste 15 minuttene, Leicester-angriperen Jeffrey Schlupp sparket brede og Ebenezer Assifuah drev en header off mål. Men Ghana har også grunn til å være takknemlig for forsvareren John Boye, som gjorde gode avskjæringer for å hindre vertskapet Mosambik i å vinne når de kom fram. I gruppe E tok Kongo og Zambia 1-1, med begge målene kommet i andre halvdel. Resultatet forlot de to sidene nivå på seks poeng, en bak den nye gruppen av lederne av Guinea-Bissau. Jordan Massengo satte Kongo foran kun to minutter etter halv tid, men de måtte sette seg til et punkt da Winston Kalengo levelet etter 72 minutter. Det gjorde at Guinea-Bissau kunne gå topp etter at Mendes Suares gjorde et sent og kontroversielt mål som betydde at Kenya - med Liverpool drakt bare ett poeng - ble eliminert fra konkurransen. Suares slo med ni minutter å gå, selv om Kenya-keeper Arnold Origi hevdet at han hadde stoppet innsatsen fra å krysse linjen. Tilkallingen av målet utløste mengden sinne, med lek kort stoppet da missiler ble kastet fra tribunene. I gruppe D slo Botswana Comoros Inter Milan drakt 2-1 takket være et mål for Joel Mogorosi tre minutter fra tiden - et resultat som betyr at de fortsatt kan kvalifisere. Komorene hadde tatt ledelsen kort før pause da Mchangama Youssouf slått, men Galabgwe Moyana ble nådd i øyeblikk av omstart. West Bromwich Albion s Stephane Sessgnon scoret to ganger for Benin som de vant 4-1 hjemme til Sør-Sudan og toppet Gruppe C. Mickael Pote og Jodel Atak Lual laget historien for Sør-Sudan etter 84 minutter da han scoret sitt første mål i et offisielt konkurransespill.