Forum for questions, problems, comments, and suggestions related to OE Companion, the add-on for QuickBooks Online Edition.

Links
OE Companion
QuickBooks Online

Lazio tröja barn Hazwan Bakris mål strax före halvtid ledde Sel

Manchester City tröja barn Hazwan Bakris mål strax före halvtid ledde Selangor till livet i semifinalen i Malaysia Cup. Ugo Ukah slog hem en sen vinnare som Selangor slog på en dominerande andra halvlek som visar att han skickade T-Team 2-1 i hembenet i halvlek i Malaysia Cup på lördagskvällen. Den förra Nigeria-internationella poppade upp med målet nio minuter från heltid för att ge de försvarande mästarna en smal ledning före det andra benet den 15 oktober. En substandard ligakampanj lämnade Selangor med endast denna Cup för att spela Arsenal tröja barn för säsongen, så ett positivt resultat i det första laget var avgörande om de skulle upprepa sin prestation från 2015. Bakom deras största publik på säsongen på 15 000 i Shah Alam Stadium började de röda jättarna på framsidan, med tidiga chanser till Patrick Wleh och Andik Vermanshah. Weng såg en ansträngning förbi just innan T-Team custodian Ilham Amirullahs fingertoppar nekade Indonesiens internationella Vermanshah från en halvvolley efter 14 minuter. Men Titansna vägrade den första stormen att gå framåt med sin första attack av spelet i 21: e minuten. Safawi Rashid var bra för att driva sig in i sex yard lådan innan han blev nedlagt av Selangor backback Bunyamin Umar. Domaren Syed Azhar hade inga problem med att peka på platsen, och Patrick Cruz begravde sitt skott förbi Khairul Azhan för att lägga T-Team framför, mycket till glädje av deras stora stöd. Rahmat Darmawans sida kunde ha fördubblat sin ledning bara några minuter senare, men Liverpool tröja barn Zulhanizam Shafine såg hans ansträngning raderad av linjen av Rizal Fahmi. Selangor såg fram emot idéer framåt, men drog nivå på halvtidsslag, med tillstånd av Hazwan Bakris obefläckade finish. Ett insvingande hörn var bara halvklarat. Och bollen föll till Hazwan i straffområdet. Anfallaren, utan mycket baklyftning, krökde hem en sublim insats i det övre hörnet för sitt tredje mål i så många spel. En annan Selangor-sida kom fram efter pausen, med mer kraft och intensitet framåt. R. Gopinathan såg hans försök på det smutsiga arbetet med att avrunda målvakten 5 minuter efter omstarten. Då tvingade Hazwan en räddning från Ilham när han skulle ha gjort mål. Selangor fortsatte sitt angrepp på besökarnas fort och sköt deras belöningar med ett andra mål från ett annat hörn. T-Team misslyckas med att hantera Andiks leverans och Ukah står till hands för att rama hem från nära håll i 81: e minut. Det var inlösen för den nigerianska centrebacken, som förvandlades till sitt eget nät mot Perak i Malaysias Super League förra veckan . Men Selangor kommer fortfarande att ha mycket att Schalke 04 tröja barn göra när de reser till Terengganu för bortbenet på två veckor.