Forum for questions, problems, comments, and suggestions related to OE Companion, the add-on for QuickBooks Online Edition.

Links
OE Companion
QuickBooks Online

Barcelona trøjer Real Madrid modstod en stærk udfordring fra Nu

Leverkusen trøjer Real Madrid modstod en stærk udfordring fra Numancia til at modtage en 3-0 sejr i deres Copa del Rey runde på 16 første ben på en bittert kold torsdag aften på Los Pajaritos i Soria. Gareth Bale konverterede et første halvt straffespark, før Isco scorede fra stedet lige så sent, og Borja Mayoral tilføjede en header i de sidste sekunder for at give Los Blancos en behagelig fordel på vej i næste uges returben på Bernabeu. Sejren vil gøre lidt for at afværge tvivlen omkring Zinedine Zidane s hold siden deres Clasico-tab inden jul. Real kæmpede for at fjerne deres Segunda-modparter, der spillede den sidste halvtime med 10 mænd efter Diamanka s sende. Det var først, før Isco s indgang sent i anden halvdel, at Real spillede deres sædvanlige fodbold. Det er dog en vinder, som Real vil håbe, er starten på et andet trofæbelastet kalenderår. Manager Zinedine Zidane lavede engrosforandringer i hans start XI, med Bale få sin første start på 100 dage, mens den eneste Clasico holdover var fuldback Dani Carvajal. Numancia kom ud flyvende, mens Real tottenham trøjer blev tilbage til at lide. Los Blancos stod fladfod, mens værterne i rød flød op mod Real-målet, og Higinio Marin kunne kalde sig uheldig, da hans skud fra højre rullede bayern trøjer lige bred af Kiko Casillas farstolpe. Lidt efter, selvom Real begyndte at få fodfæste i kampen. Lucas Vazquez havde den første chance for gæsterne, men skudt ind i sidelinjen med Mayoral helt alene i bagposten. Mayoral ville få den så store postkonkurrence minutter senere, da Marco Asensios frispark gik uberørt, men Castilla-produktet slog muligheden af. Al Numancias hårde arbejde i første halvleg ville blive fortrydet med et slag på højre fod af forsvarsspiller Carlos Gutierrez, der klodset ned Lucas Vazquez lige inde i området, og Bale pligtigt konverterede straffen til hånden Real a 1- 0 fordel. Straffeopkaldet var en hård en til at sluge for hjemme fansen, da de følte, at Dani Nieto var offer for et Theo hold minutter før i Real-området. Dommeren Estrada Fernandez hævdede yderligere Los Pajaritos i starten af ​​anden halvdel, da Marin kolliderede med Nacho i området, men den eneste beslutning fra den catalanske officielle udstedte et gult kort til Numancia nr. 9. Ting for værterne blev endnu vanskeligere på timemærket, da Diamanka blev sendt ud med sit andet gule kort af affæren for en fejl på Nacho. På trods af at man spillede en mand, fortsatte den anden division side med at kæmpe. Besværet af deres tilhængere formåede Numancia at afværge Reals fremskridt til et andet mål, samtidig med at man skabte en chance eller to i den anden ende. Zidane var ivrig efter at lægge slipset i seng og bragte Isco til Dani Ceballos efter at Mateo Kovacic tidligere var kommet for Bale. Den franske chef skulle have haft en klump i halsen, selvom han senere fik en omsætning, der førte til at Inigo Perez ramte tværstangen fra midtbanen og savnede målet om turneringen - og udligningen - med en tomme. Reals bedste øjeblikke af kampen kom til enden. Et fremragende spil fra Isco som en del af en en-to kombination med Lucas Vazquez afsluttede næsten med et mål, men Isco fyrede over tværs. Spaniens internationale ville gøre det godt minutter senere, da han konverterede en straf efter Lucas Vazquez blev trukket af Medina i området. Replays viste, at det var mere af et møde i fødderne end en takedown, men Estrada Fernandez følte ellers. Los Blancos satte derefter slipset i seng med deres tredje af natten, da Mayor led i et kors fra erstatning Achraf i de aftagende øjeblikke. Virkelig tilbagevenden milan trøjer til action på søndag i LaLiga på Celta. Dommer: Estrada Fernandez (Catalonian).