Forum for questions, problems, comments, and suggestions related to OE Companion, the add-on for QuickBooks Online Edition.

Links
OE Companion
QuickBooks Online

Barcelona trøje Atletico Madrid vandt 3-0 i deres søndag efterm

Chelsea trøje Atletico Madrid vandt 3-0 i deres søndag eftermiddags kamp mod Osasuna, men Diego Simeone forklarede efter kampen, at sejren ikke var så simpel som scoreline foreslog. Den argentinske var imponeret over Pamplona-sideens udholdenhed, mens han også indrømmede, at Jan Oblaks 14-minutters straffespark havde en stor indflydelse på sagen. Osasuna gav aldrig op, sagde han i sin pressekonference efter kampen. På fodboldtrøjer trods af scoreline holdt de forsøger og tvang os til at foretage substitutionerne for at introducere Saul [Niguez], [Yannick] Carrasco og Thomas [Partey]. Osasuna startede stærkt i de første 20 minutter, og Oblak var afgørende ved at redde straffen. [Diego] Godins mål gav os derefter mulighed for at føle os godt tilpas. I anden halvdel var vi meget organiserede og viste god Manchester City trøje kollektiv indsats, inden vi afsluttede spillet i slutningen. I betragtning af Los Colchoneros seneste resultater - tre nederlag i deres sidste fire LaLiga kampe - var dette en særlig vital væk sejr, en stemning, som Simeone var enig i. Det var et vigtigt match for os, sagde den 46-årige til medierne. Måden vi afrundede spillet var også vigtigt. Endelig diskuterede Atletico Madrid trøje træneren udførelsen af ​​Lucas Hernandez, den 20-årige, der fulgte for Filipe Luis på venstre tilbage, og argentinen blev stærkt imponeret. Han viste os endnu engang, at han er i god form, fortalte Simeone journalister. Hver gang han tager på banen, svarer han på den bedste måde. Det overrasker mig ikke, da han allerede er en af ​​vores slags spillere. Simeone viser nu sin opmærksomhed på Los Rojiblancos første Copa del Rey kamp af kampagnen, som finder sted onsdag, når de besøger tredjepart Guijuelo.