Forum for questions, problems, comments, and suggestions related to OE Companion, the add-on for QuickBooks Online Edition.

Links
OE Companion
QuickBooks Online

Juventus drakt Striker Valmir Berisha er Sveriges toppstjerne i

Bayern Munchen drakt Striker Valmir Berisha er Sveriges toppstjerne i suksess når han kommer til tredje plass i U-17-verdensmesterskapet. Hattrick, som han scoret mot Argentina i løpet av tredje plass på Stadio Mohammed Bin Zayed i Abu Dhabi, sikrer Sverige 4- 1 Real Madrid drakt kemelanngan over Argentina. Sveriges tredje plass har vært en stor suksess, med tanke på at det er første gang de har spilt i VM på U-17-nivå. I løpet av de første 45 minuttene var Roland Larssons lag 3-1. Argentinas mål var revet til Berisha når kampen har gått i syv minutter. Disse fordelene gjør svenske spillere mer sikre. De klarte å fordoble fordelen gjennom et mål Strandberg i det 20. minutt. Mål scoret etter å ha mottatt cross sodoran fra Erlandsson fra venstre side. Bak to mål for å gjøre spillet mer uregelmessig Argentina. De kunne knapt Real Madrid drakt komme inn i straffeboksen. I stedet klarte Sverige å øke fordelen med et andre mål Berisha i det 24. minutt. I løpet av de siste 10 minuttene, slå Argentina for å Juventus drakt reversere situasjonen. De får faktisk noen gylne muligheter, men dessverre klarte bare en som klarte å neste seg inn i det svenske målet gjennom mål, Compagnuci i det 44. minutt. I andre halvdel ble Argentinas utseende i løpet av de siste minuttene litt forbedret, men dessverre er de fortsatt vanskelige å trenge inn i det svenske forsvaret. I stedet økte Sverige fordelen gjennom Berishas tredje mål i det 57. minutt. Målet ble den eneste som ble opprettet i andre halvdel, slik at Sverige klarte å sikre en 4-1-seier. NormanBea http://forum.satus-uster.ch/profile.php?mode=viewprofileu=95053 Shelleyka